Programul Casa Verde, reluat după cinci ani de pauză. Peste 300 de craioveni au făcut noapte albă în faţa Agenţiei de Mediu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de craioveni care vor bani de la stat pentru instalarea de panouri solare au făcut noapte albă în faţa Agenţiei de Mediu. Oamenii au vrut să fie sigur că vor reuşi să primească finanţare.

Coada în faţa Agenţiei de Mediu s-a format de aseară, iar în această dimineaţă peste 300 de craioveni aşteptau să depună documentele necesare pentru a primi bani de la stat pentru instalarea de panoruri solare. 

image

„Am 100 de persoane înainte mea, aşa că este bine. Am venit de aseară pentru că vreau să fiu sigur că o să reuşesc să obţin finanţare“, a declarat un bărbat.

image

Programul Casa Verde a fost reulat după cinci ani de pauză, iar ca să nu apară conflicte jandarmii stau de pază în faţa Agenţiei de Mediu.

image

Dosarele pot fi depuse la Agenţia de Mediu până pe data de 24 octombrie, iar bugetul alocat pentru întreaga ţară este de  94 de milioane de lei, din care 60 de milioane sunt destinate populaţiei, restul sunt pentru persoanelor juridice.    

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite