Primarul comunei Drănic nu s-a prins în mrejele PSD: „Presiuni asupra mea să trec la PSD au fost tot timpul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu toţi primarii PNL din judeţul Dolj au ales să treacă în barca PSD folosindu-se de ordonanţa dată de Liviu Dragnea. Edilul comunei Drănic, Marian Dănuţ Andrei, recunoaşte că s-au făcut presiuni asupra sa pentru a trece înainte de alegerile prezindenţiale la PSD, însă a refuzat categoric.

Marian Dănuţ Andrei este primarul comunei Drănic din anul 2008 şi are o comunitate de 3000 de locuitori. Edilul mărturiseşte că nu a fost tentat să facă pasul la PSD şi a decis să meargă mai departe alături de liberali. „Libertatea de exprimare şi de vot sunt valorile în care liberalii cred cu tărie. Presiuni asupra mea să trec la PSD au fost tot timpul până s-a închis ordonaţa. După aceea mi-au spus că mă ajută să trec în partidul lui Tăriceanu. Eu am plecat pe acest drum alături de PNL şi nu vreau să dau înapoi. În primul rând am o datorie faţă de oamenii din localitate şi vreau să o duc la bun sfârşit“, a spus edilul comunei Drănic.

Primarul comunei  Drănic a declarat că în ziua votului în localitate au fost aduşi alegători din mai multe oraşe. „Pe listele suplimentare au votat 370 de persoane. Au fost aduşi oameni din mai multe zone, iar acest lucru nu este normal“, a mai spus Marian Dănuţ Andrei.

În slujba cetăţeanului

Oamenii din localitatea doljeană Drănic au povestit că în ultimii şase ani au avut loc o serie de investiţii la nivelul comunei. „Au fost refăcute drumurile, s-a extins iluminatul public, iar acum am auzit că edilul vrea să facă câte o staţie de epurare în fiecare sat. Pe noi ne interesează să avem un primar care să fie în slujba cetăţeanului. Este adevărat că nu suntem de acord să plece de la un partid la altul. A făcut foarte bine că nu a trecut de la PNL la PSD. Mulţi primari traseişti şi-au pierdut electoratul din această cauză“, a povestit un localnic.

Primarul comunei Drănic a mai declarat că în ziua de astăzi contează faptele şi nu vorbele.Oamenii au văzut că am făcut ceva pentru ei şi vreau să îmi duc toate proiectele până la capăt, iar din acest motiv mi-au acordat votul pentru încă un nou mandat“, a mai spus Marian Dănuţ Andrei.

13 primarii PNL şi PDL din judeţul Dolj au migrat în luna septembrie la PSD. Edilii au declarat că au luat această decizie pentru că au crezut că vor avea mai mult sprijin, iar astfel vor putea continua proiectele demarate.
       
   
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite