Planul unui tânăr care a vrut să-și răzbune iubita arestată în Elveția. Victimă: „A venit peste noi să ne omoare și este liber“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Însoțit de patru indivizi cu cagule, tânărul a mers acasă la femeia pe care o consideră vinovată de arestarea iubitei sale. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum el reușește să pătrundă în curtea casei.

Momentul atacului SURSA Captură cameră video
Momentul atacului SURSA Captură cameră video

Incidentul a avut loc în localitatea doljeană Malu Mare, în noaptea de 10/11 octombrie 2023, dar a ieșit la iveală abia când imaginile de pe o cameră de supraveghere au apărut în spațiul public.

Povestea începe în urmă cu câteva luni când două cupluri au mers în Elveția, la muncă. Nu se știe exact ce s-a întâmplat acolo.

Din spusele unuia dintre bărbați, victimă în acest caz, iubita tânărului de 24 de ani care era cu el în străinătate, ar fi fost prinsă că fura dintr-un magazin. Ea a fost arestată, iar toată vina ar fi căzut pe soția acestuia.

Crede că nevasta mea a denunțat-o pe iubita lui. De aia a hotărât să se răzbune. A venit peste noi să ne omoare și este liber", susține bărbatul.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul de 24 de ani, însoțit de alți prieteni, vine cu mașina la domiciliul celei pe care o consideră vinovată de arestarea iubitei.

În fața casei era autoturismul femeii. Tânărul intră cu mașina lui în vehiculul care bloca accesul în curte, dărâmă poarta și intră pe proprietatea privată. Coboară din autoturism și încearcă să-i scoată din casă pe cei cu care fusese în Elveția.

„Ne-a amenințat să ieșim afară, avea la el un cuțit. Dacă ieșeam, sigur ieșea rău. Ne-am baricadat în casă și am sunat la 112. Atunci s-a urcat în mașină și a plecat“, mai povestește bărbatul.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului si au început ancheta penală.

„Polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați prin apel de urgență 112, de către o femeie, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi lovit autoturismul personal staționat, proiectându-l din impact în porțile imobilului său. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Daneți, în condiții ce urmează a fi stabilite, ar fi lovit autoturismul acesteia, proiectându-l în porțile locuinței, unde i-ar fi adresat femeii amenințări cu acte de violență, tânărul părăsind locul faptei până la sosirea organelor de poliție“, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite