Scandalul de la centrul comercial din Craiova s-a lăsat cu șase arestări VIDEO

0
Publicat:

Judecătoria Craiova a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a şase tineri implicaţi în urmă cu două zile într-un scandal dintr-un centru comercial din municipiul reşedinţă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, cei şase tineri, doi din Filiaşi şi patru din Craiova, sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar unul dintre ei este acuzat şi de comiterea infracţiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În incinta unui centru comercial din municipiul Craiova a avut loc, vineri după-amiaza, o altercaţie între mai multe persoane în urma căreia trei tineri au fost agresaţi.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict preexistent, doi tineri cu vârstele de 22 şi 33 de ani, din oraşul Filiaşi, s-ar fi agresat reciproc cu alţi patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, toţi din municipiul Craiova.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea celor şase tineri, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, iar ulterior toţi şase au fost arestaţi preventiv.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite