Scandal într-un centru comercial din Craiova. Doi tineri au fost reţinuţi

0
Publicat:

Doi tineri din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, au fost reţinuţi, sâmbătă, de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce au fost implicaţi într-un scandal într-un centru comercial din municipiul Craiova.

Bărbații au fost încătușați
Bărbații au fost încătușați

Potrivit IPJ Dolj, alţi patru tineri din Craiova sunt căutaţi de poliţişti.

"Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict preexistent, doi tineri cu vârstele de 22 şi 33 de ani, din oraşul Filiaşi, s-ar fi agresat reciproc cu alţi patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, toţi din municipiul Craiova. La faţa locului au fost găsiţi tinerii din oraşul Filiaşi care au fost conduşi la audieri, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", informează IPJ Dolj.

În cursul zilei de sâmbătă, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Totodată, se continua cercetările pentru depistarea celorlalţi patru tineri din municipiul Craiova, care în acest moment se sustrag cercetărilor, potrivit Agerpres.

În incinta unui centru comercial din municipiul Craiova a avut loc, vineri după-amiaza, o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia trei tineri au fost agresaţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite