Îngenunghiaţi în faţa naturii. Peste 100 de oameni din Dolj au rămas blocaţi pe şosele din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul a blocat 21 de drumuri  în Dolj, iar peste 100 de oameni, printre care şi foarte mulţi  copii au rămas blocaţi în zăpadă mai bine de şapte ore.

O tânără din comuna doljeană Galiciuica a intrat în şoc hipotermic, după ce  a stat mai bine de şapte ore în frig la minus 10 grade. Tânăra a fost dusă pe braţe de militari până la ambulanţă ''Îmi este foarte rău. De ore bune aşteptăm să vină cineva să ne salveze de aici. Am trăit un adevărat coşmar'', a spus fata.

Şase ore cu mortul în maşină

Un bărbat din Băileşti a rămas blocat în trafic din cauza zăpezii şase ore cu soţia moartă în maşină.''Am plecat de la ora 11.00 din Craiova şi este ora 18.00. În ritmul acesta nu mai ajung acasă. Îmi duc soţia direct la groapă'', a povestit cu lacrimi în ochi doljeanul.      

Oamenii salvaţi au fost cazaţi la mai multe primării din judeţ unde au primit hrană. Pe măsură ce au fost deblocate drumurile au fost trimişi spre localităţile de domiciliu cu microbuzele.

Peste 100 de persoane au rămas aseară blocate în judeţul Dolj, iar 21 de sectoare din 46 de drumuri judeţene au fost închise.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite