FOTO O fetiţă de 13 ani a văzut cum i-a ars casa în totalitate. Copila: „Am suferit un şoc când am realizat că am rămas sub cerul liber“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu putrenic a mistuit casa unei unei familii din Craiova în urmă cu aproximativ două săptămâni. O fetiţă de 13 ani şi mama ei au rămas fără un acoperiş deasupra capului. Copila a suferit un şoc în momentul în care a văzut cum imobilul este distrus şi a ajuns la spital.

Anca Maria Lică, în vârstă de 13 ani, a povestit că a văzut cum focul a cuprins toate camerele, iar nimeni nu a mai putut să facă absolut nimic. „Când am văzut că toată casa a fost cuprinsă de flăcări am început să plâng. Nici eu nici mama nu eram acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Am suferit un şoc când am realizat că am rămas sub cerul liber. Nu ştiu ce o să facem amândouă fără un acoperiş deasupra capului“, a povestit tânăra.

image

Imobilul situat în cartierul Bariera Vâlcii a luat foc în urmă cu două săptămâni, iar de atunci Anca este internată în spital. Copila a declarat că venitul familiei este de 200 de lei pe lună. „Am o pensie de handicap extrem de mică, iar eu şi fiica mea trebuie să trăim cu 200 de lei pe lună. Este puţin, dar nu avem ce să facem. Casa a luat foc din cauza unei sobe. Eu eram plecată la spital al comisie, iar fetiţa era la şcoală când a luat foc casa. Nu am mai putut să salvăm absolut nimic. Chiar nu ştiu cum o să putem să trecem peste această iarnă. Nu mai am o speranţă , iar când mă uit de jur împrejur îmi dau seama că totul este o ruină. Mi-am pierdut orice speranţă“, a spus Elena Mihăilescu.

image

Cei care vor să ajute pe Anca să aibă un acoperiş deasupra capului   pot suna la numerele de telefon: 0766.412.677 sau 0752.806.284.


 

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite