Fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudă informatică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Popescu zis „Schilaci”, fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă fraudă informatică. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel din Craiova este definitivă.

Procurorii DIICOT au descins, în anul 2011, în 35 de locaţii din ţară. Au fost ridicate 24 de persoane pentru o frauda de 300.000 de euro prin skimming, infracţiuni informatice comise în Franţa, Spania, Italia, Columbia, Republica Dominicana, SUA şi Mexic.

Anchetatorii au stabilit că erau două grupări: la Craiova era condusă de Camen Cosmin, cunoscut drept Lale, iar la Săcele, de un anume Florea Iancu, zis Iancu Jianu. Din gruparea infracţională făcea parte şi fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu.

 Jianu Aurel Eugen zis “Gorila” sau “Relu”, Muchie Marinel zis “Spirache”, Florea Iancu Ovidiu, Cotoc Viorel, Popescu Adrian zis “Schilaci”, fiul fostului director sportiv de la FC Braşov, actual impresar de fotbal, Marcel Popescu, Teodor Sorin, zis “Periuţă”, Tiron Laurenţiu Mirel, Baicu Cristian, Cojocaru Eugen, Gora Edouard Gabriel şi Anghel Cristian Ionuţ au fost trimişi în judecată pentru  infracţiunile de spălare de bani, falsificare a instrumentelor de plată în formă continuată şi pentru punere în circulaţie a instrumentelor de plată falsificate. 

Adrian Popescu zis „Schilaci” a fost condamnat defintiv de magistraţii Curţii de Apel la trei ani de închisoare cu suspendare pe o perioadă de încercare de opt ani.

  

Mai citeşte şi: 

Fiul unui impresar de fotbal a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Citeşte aici despre cine este vorba!

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite