Fiul unui impresar de fotbal a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Citeşte aici despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul impresarului de fotbal a fost condamnat cu suspendare
Fiul impresarului de fotbal a fost condamnat cu suspendare

Adrian Popescu zis „Schilaci”, fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu, este acuzat de fraudă informatică. Tribunalul Dolj l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Adrian Popescu zis şi „Schilachi“, a fost trimis în judecată alături de alte zece persoane. Procurorii DIICOT au găsit în locuinţele memebrilor grupului infracţional aparatură electronic şi bani. Instanţa a dispus confiscarrea a 150.000 de dolari, dar şi alte bunuri.

 Jianu Aurel Eugen zis “Gorila” sau “Relu”, Muchie Marinel zis “Spirache”, Florea Iancu Ovidiu, Cotoc Viorel, Popescu Adrian zis “Schilaci”, fiul fostului director sportiv de la FC Braşov, actual impresar de fotbal, Marcel Popescu, Teodor Sorin, zis “Periuţă”, Tiron Laurenţiu Mirel, Baicu Cristian, Cojocaru Eugen, Gora Edouard Gabriel şi Anghel Cristian Ionuţm au fost trimişi în judecată pentru  infracţiunile de spălare de bani, falsificare a instrumentelor de plată în formă continuată şi pentru punere în circulaţie a instrumentelor de plată falsificate.

Anul trecut în luna august, au avut loc 35 de percheziţii domiciliare, dintre care 20 în Craiova, 5 în Bucureşti, 4 în Galaţi, 3 în Constanţa, la Mangalia, Săcele, Timişoara şi Feteşti. Procurorii DIICOT au declarat că acţiunea viza destructurarea a două grupuri infracţionale, care erau conduse în mare parte de craioven. Aceştia cumpărau de la alte persoane aparatură de skimming folosită ulterior pe teritoriul Italiei şi vizau în special magazinele prin amplasarea pe POS-uri.

Fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu a primit trei ani cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel. 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite