Femeia care şi-a pierdut soţul şi fiul în atacul armat de la Palilula: „Toată familia criminalului ştia că făcea arme în beci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Furtună a exeutat patru persoane în plină stradă
Dragoş Furtună a exeutat patru persoane în plină stradă

În satul doljean Palilula atmosfera continuă să fie încordată după atacul armat declanşat de un bărbat cu probleme psihice în seara zilei de 2 decembrie. Femeia care şi-a pierdut soţul şi fiul în tragedie vrea ca familia criminalului să plătească.

Rudele celor două victime executate vineri seara de Dragoş Furtună în localitatea doljeană Palilula susţin că nimeni din familia atacatorului nici măcar n-a încercat să ia legătura cu ele.

„Toată familia criminalului ştia că el făcea arme acolo în beciul casei. Ei au cumpărat casa ca să facă arme, iar abia acum, când s-a întâmplat această tragedie, a ieşit totul la iveală. Vreau să răspundă pentru ce au făcut. Eu sunt convinsă că soţia, bunicul şi bunica au ştiut totul, dar au tăcut. Mi-a luat bobocul meu de trandafir în vârstă de 36 de ani. Dacă aş avea o putere i-aş scoate din satul ăsta. Nimeni din familia criminalului nu a venit la mine să-şi ceară iertare. Pentru mine conta enorm acest lucru“, a povestit Elena Trandafir, femeia care şi-a pierdut fiul şi soţul în seara de 2 decembrie.

VIDEO

Rudele victimelor ar vrea ca familia atacatorului să plătească 

„Să plece din sat“

Oamenii din satul doljean Palilula sunt revoltaţi şi povestesc cu durere în suflet că doi oamenii au murit nevinovaţi. „Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul familiei Trandafir. Eu eram în curte şi am auzit împuşcăturile. Când am ieşit la poartă am văzut trei persoane căzute la pământ, iar peste tot era sânge. Am aflat după aceea că a omorât doi oameni şi a rănit alţi doi. Atacatorul era vecin cu mine, dar era retras şi nu vorbea cu nimeni. Soţia este adeventistă şi merge împreună cu soţia mea la biserică, dar nu a povestit că ar avea probleme în căsnicie. Pentru tot ce s-a întâmplat noi vrem să plece din sat. Soţia, bunicul, dar şi bunica ştiau exact ce se întâmplă acolo în casă“, a spus Mioara Avram.

dragos

Oamenii din Palilula sunt convinşi că soţia atacatorului ştia că el confecţiona arme

Familia lui Dragoş Furtună a angajat o firmă de servicii funerare, iar astăzi au ridicat trupul neînsufleţit de la morga Spitalului 2 din Craiova. Înmormântarea va avea loc în judeţul Timiş. „Eu sunt vecină cu atacatorul, iar în urmă cu câteva zile am auzit împuşcături la ei în casă, dar am rezut că dau copiii cu petarde. El proba armele acolo în beciul casei. Ştiu că nu se înţelegea bine cu soţia, iar ea a mai fost plecată de acasă acum două sau trei luni. Chiar nu îmi vine să cred că Ion şi Fabi au murit. Eu nu pot să înţeleg ce inimă a avut acest criminal. Cum a putut să omoare un băiat de 36 de ani şi să lase fără tată un copilaş de doi ani“, a povestit o localnică.     

Bunicii fetei căsătorită cu Dragoş Furtună au refuzat să vorbească despre tragedia pe care a provocat-o atacatorul. Ei au spus doar că s-au spus multe minciuni despre criminal.

dragos

Rudele atacatorului nu au vrut să comenteze absolut deloc despte tragedia de vineri seara 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru omor, tentativă de omor, dar şi port ilegal de armă. 

Atacatorul avea asupra lui patru arme în seara de 2 decembrie. În beciul casei a fost găsit un adevărat arsenal: 15 arme şi peste 1.000 de cartuşe. Dragoş Furtună s-a sinucis al scurt timp după ce şi-a executat victimele în plină stradă. 

    

dragos

Locul în care criminalul şi-a executat victimele  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite