„Nebunia“ din casa criminalului de la Palilula. Anchetatorii au găsit 15 arme şi peste 1.000 de cartuşe. Una dintre victime a fost împuşcată de şapte ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care anchetează groaznicul atac armat petrecut în satul doljean Palilula scot la iveală noi detalii despre hobby-ul bolnav al criminalului Dragoş Furtună.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce un individ cu probleme psihice i-a împuşcat în seara zilei de vineri, 2 decembrie, pe uliţele satului doljean Palilula.

Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu, sunt victimele criminalului Dragoş Furtună (28 de ani), care s-a sinucis după ce a descărcat în patru oameni gloanţele din mai multe arme artizanale pe care şi le confecţiona în beciul casei.

Tânărul Fabian Trandafir (36 de ani) a avut parte de o moarte cruntă. Medicii legişti au găsit în cadavrul lui şapte gloanţe. Tătal acestuia a murit după ce a fost împuşcat în inimă, cu un singur glonţ.

După ce au scotocit cu atenţie casa din comuna Palilula în care criminalul trăia împreună cu soţia, anchetatorii au descoperit, în total, 15 arme artizanale confecţionate de Furtună şi peste 1.000 de cartuşe, de diferite calibre.

În cursul zilei de astăzi, 5 decembrie, are loc înmormântarea victimelor atacului armat din Palilula.

Pe aceeaşi temă:

Crimă înfiorătoare în Dolj. Un tânăr de 28 de ani a împuşcat patru vecini ai iubitei sale, după care a încercat să se sinucidă. Trei oameni au murit VIDEO

Atac armat în comuna doljeană Palilula. Filmul evenimentelor sângeroase care au dus la moartea a trei persoane VIDEO

Mărturia terifiantă a unuia dintre bărbaţii împuşcaţi de criminalul sinucigaş din Palilula: „S-a pregătit de acest atac. Era înarmat cu patru pistoale”

VIDEO Criminalul sinucigaş din Palilula îşi ascundea armele în borcanele cu murături din beci. „Urma un tratament psihiatric. Nepoata mea trăia bine cu el”

Primarul comunei Bucovăţ, după atacul armat soldat cu trei morţi şi doi răniţi: „Agresorul s-a comportat ca un criminal în serie“

VIDEO Criminalul sinucigaş care a împuşcat doi oameni în Dolj avea casa plină de arme. „Fabi l-a rugat să nu-l ucidă, că are un copil, dar n-a ţinut cont”

Detalii despre criminalul sinucigaş din Palilula, care a împuşcat patru oameni: bărbatul vindea arme pe internet. „A ieşit cu cagula pe faţă, exact ca un terorist”

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri