Fată de 14 ani, înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova. Agresorul este elev la Liceul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minora a murit în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze. Fata era împreună cu prietenul său în Grădina Botanică. Cei doi au fost atacați de un adolescent în vârstă de 17 ani. Când a fost prins, agresorul zâmbea și nu părea afectat de cele întâmplate.

Mario Fujica prins de politisti censored jpg

Tragedia a avut loc în după amiaza zilei de marți, în jurul orelor 16.00.

"Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale", au fost primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Dolj.

Echipajul SMURD a încercat din răsputeri să o salveze pe minora de 14 ani, dar toate eforturile au fost zadarnice.

Cea de-a doua victimă a fost transportată la Spitalul de Urgență din Craiova în stare critică. Tânărul avea multiple plăgi înjunghiate.

"În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobila un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și piciorul drept. A primit îngrijiri medicale de urgenta complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.

Vestea că M., minora de 14 ani, și Emi, prietenul său, au fost înjunghiați în Grădina Botanică i-a șocat pe prietenii celor doi. Mulți dintre ei au venit la fața locului să vadă ce s-a întâmplat. "Din ce știu, agresorul este fostul prieten al M. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem", au declarat, mai mulți tineri.

Surse judiciare au confirmat că agresorul este elev la Liceul Militar din Craiova.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Deocamdată, varianta geloziei nu a fost confirmată oficial ca fiind motivul tragediei.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite