Mașină cu numere românești, folosită în asasinarea unui afacerist ucrainean la Varna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un afacerist ucrainean a fost împușcat mortal în fața unui hotel din Varna, pe 8 iunie, seara. Asupra lui s-a tras dintr-o mașină înmatriculată în România, găsită apoi de anchetatori la aproximativ 2 km de locul crimei, complet arsă, relatează publicația de știri Nova Varna.

Autoturismul din care s-au tras focurile de armă se afla la 2 km, ars complet. FOTO: 24chasa.bg
Autoturismul din care s-au tras focurile de armă se afla la 2 km, ars complet. FOTO: 24chasa.bg

Bărbatul a fost împușcat în fața unui hotel din apropierea unui mare lanț de magazine alimentare, la intrarea în stațiune. Era pe treptele hotelului și în dreptul lui a oprit mașina înmatriculată în România și din ea s-au tras mai multe focuri de armă.

Anchetatorii cred că erau cel puțin doi oameni în autoturism.

Victima, care are 52 de ani, a fost transportată la spital, dar a murit pe drum din cauza rănilor. Ucraineanul nu avea statut de refugiat și avea afaceri în Bulgaria. În hotelul în fața căruia a fost asasinat locuiesc refugiați ucraineni și clădirea aparține unui om de afaceri rus.

După ce au tras asupra victimei lor, cei din mașină au demarat spre cartierul Vinița, iar autoturismul a fost descoperit de polițiști la 2 km distanță ars complet. 

Anchetatorii n-au deocamdată niciun martor al crimei și se pare, după cum scrie presa bulgară, că nu există nici camere de supraveghere în zonă. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite