Accident între două tramvaie în Craiova. Doi pasageri au ajuns la spital

0
Publicat:

Două tramvaie, care circulau în aceeaşi direcţie de mers în Craiova, au fost vineri implicate într-un accident rutier, după ce unul a intrat în spatele celuilalt, doi dintre pasageri fiind răniţi și transportați la spital, relatează Agerpres.

Tramvai implicat în accidentul din Craiova / Foto Gazeta de Sud
Tramvai implicat în accidentul din Craiova / Foto Gazeta de Sud

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe Calea Severinului, iar cele două tramvaie implicate în accident se deplasau către centrul municipiului Craiova.

„În urma evenimentului rutier, doi pasageri, un bărbat şi o femeie, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Cei doi vatmani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative", informează IPJ Dolj.

În urma impactului, ambele tramvaie au suferit avarii. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spune RAT Craiova:

„RAT Craiova va aduce la cunoștința faptul ca ,in jurul orei 16:00 pe Strada Calea Severinului zona Auchan Craiovita a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate doua tramvaie, motiv pentru care circulația pe linia de tramvai a fost blocată . Menționam ca ciocnirea celor doua tramvaie a fost generată de o problema tehnica apărută la stația de Incarcare numărul 2 ce a dus la întreruperea tensiunii de alimentare la firul de contact.

Circulația pe linia de tramvai este asigurată cu autobuze.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite