Accident provocat de explozia unui cauciuc. Autoutilitara a lovit o mașină și s-a răsturnat

0
Publicat:

O autoutilitară s-a răsturnat pe DN26, în județul Galați, deoarece șoferul a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă mașină. O femeie a fost rănită.

Autoutilitară răsturnată în județul Galați FOTO: Poliția Galați
Autoutilitară răsturnată în județul Galați FOTO: Poliția Galați

Potrivit Inspectoratului Județean Galați, accidentul rutier s-a produs cu puțin timp în urmă, pe DN 26, în județul Galați, soldat cu rănirea unei persoane. Au fost implicate un autoturism condus de un bărbat, de 69 de ani, și o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, de 62 de ani.

A explodat un cauciuc

„Din cauza exploziei unui pneu al autoutilitarei, conducătorul acesteia ar fi pierdut controlul direcției și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul.În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei, pasager în autoutilitară, care a fost transportată la spital”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Femeie rănită grav pe trecerea de pietoni 

Tot pe DN26, în comuna Tulucești, Galați, a avut un accident rutier grav, soldat cu rănirea unei femei, de 66 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii.

„Femeia a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Tătarca, județul Galați, care circula dinspre Frumușița către Galați. Ea se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la spital în stare gravă”, a anunțat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația este blocată la fața locului, pentru cercetări și intervenția echipelor de salvare. Traficul este dirijat pe rute ocolitoare.

Împușcat în picioare de polițiști 

Tot în cursul zilei de joi, 29 septembrie, un șofer a fost transportat la spital cu elicopterul, fiind împușcat de polițiști, pe un câmp din județul Galați. El era urmărit și a refuzat să se supună somației. 

Polițiștii l-au testat atât alcoolscop, cât și pentru consumul de substanțe interzise, în acest din urmă caz rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

„Cel în cauză avea permisul reținut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite