VIDEO O elevă de 17 ani s-a sinucis din cauza sărăciei familiei. Fata s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al fetei a fost scos din apă după mai multe ore de căutări. FOTO captură video
Trupul neînsufleţit al fetei a fost scos din apă după mai multe ore de căutări. FOTO captură video

Clipe tensionate în localitatea constănţeană Murfatlar. O fată de 17 ani din oraş s-a aruncat în apele Canalului Dunăre Marea Neagră, supărată din cauza problemelor financiare ale familiei.

Zeci de localnici s-au strâns pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră. Zona, situată la nici 100 metri de podul rutier a fost controlată toată după amiaza de poliţişti şi pompierii militari. 

Primele semne de îngrijorare au apărut în mintea mamei fetei la orele prânzului. Femeia povesteşte că a vorbit cu Maria G. la ora 9 dimineaţa. A rugat-o să meargă să împartă câteva strachini cu mâncare unor vecini. Trei ore mai târziu a sunat-o din nou şi fata nu i-a mai răspuns. 

Mama Mariei a apelat atunci la o vecină să o caute în casă. Minora nu era însă de găsit. Mama ei spune că a venit acasă şi a văzut că fata îşi lăsase telefonul mobil şi banii primiţi din Bursa de la şcoală. 

Oamenii legii, alertaţi de mama îngrijorată, au controlat casa şi au găsit şi un bilet de adio prin care fata spunea că este supărată din cauza sărăciei în care se scaldă familia ei. 

Mama minorei a plecat în căutarea ei, dar câteva ore mai târziu a fost sunată de un poliţist care i-a găsit încălţămintea pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră. De atunci femeia a ştiut că fata ei s-a aruncat în apă. O echipă de scafandri la ISU Dobrogea a căutat trupul neînsufleţit timp minute în şir. Maria a fost găsită la 20 de metri de locul indicat. 

Operaţiunea de căutare nu a fost una dificilă, dar scafandri au avut probleme din cauza mâlului de pe fundul canalului. Trupul fetei era la o adâncime de 6 metri. 

Mama copilei spune că nu a auzit-o niciodată pe aceasta că ar fi vrut să se sinucidă şi nu îşi poate explica gestul. Tânăra învăţa la liceul din Medgidia şi primea o bursă pentru rezultatele ei deosebite. 

Acesta este al doilea caz de înec în Murfatlar în ultimele trei săptămâni şi a treia sinucidere în judeţul Constanţa.  

Elevă sinucigaşă la Murfatlar

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite