VIDEO Matematician de la „Ovidius“, profesor online pentru studenţii de acasă. „Este respectat acelaşi tipic din sală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un matematician de la Universitatea Ovidius din Constanţa îşi ţine cursurile online, pentru a respecta precauţiile legate de coronavirus, dar pentru a nu pierde ritmul de predare.

Alexandru Bobe, profesor la Facultatea de Matematică şi Informatică de la Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC), a început să-şi ţină cursurile online pentru a nu pierde timpul şi ritmul de predare. 

„Dragi studenţi ai seriei 1, specializarea Informatică - an 1, joi în intervalul orar 10-12, conform programului nostru (https://math.univ-ovidius.ro/default.aspx…) vă astept la cursul de GAD pe webex (https://alex-273332.my.webex.com/meet/alex) şi live pe Facebook (pentru explicaţiile de la tablă)“, a anunţat profesorul Alexandru Bobe pe contul său de Facebook

Studenţii au putut astfel urmări prezentările profesorului pe un canal intern pus la dispoziţie, iar profesorul Bobe a postat inclusiv pe contul său de Facebook o parte din acest curs online. 

Lectorul universitar doctor Alexandru Bobe este şi prorector responsabil cu studenţii, absolvenţii şi informatizarea instituţională în cadrul UOC. 

Matematicianul a ţinut o instruire joi, la facultate, şi cu colegii de catedră pentru a le arăta cum să folosească metoda de predare, foarte utilă în aceste vremuri de carantină. „Cursul se poate ţine de acasă şi respectă acelaşi tipic din sala de facultate“, precizează profesorul Bobe. 

Universitatea Ovidius din Constanţa a suspendat cursurile în această perioadă, ca urmare a răspândirii coronavirusului, dar predarea continuă online. 

Pe aceeaşi temă: 

Primele detalii despre cazul asistentului şef de la Spitalul Judeţean Constanţa, infectat cu coronavirus

Iniţiativa lăudabilă a unor antreprenori. Oamenii vor să intre voluntar în echipele de prevenire a răspândirii COVID-19

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite