VIDEO Dezvăluire făcută de Dan Barna privind trecutul său, la primul miting USR PLUS din campania prezidenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Barna, candidatul USR PLUS la prezidenţialele din 10 noiembrie 2019, a dezvăluit că este unul dintre copiii care au crescut ducând dorul părinţilor care au muncit în străinătate, renunţând la viaţa de familie.

Dan Barna, candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, a făcut o mărturisire despre familia sa, la primul mare miiting USR PLUS din campanie, desfăşurat marţi, 27 august, la Constanţa.

„Astăzi, jumătate dintre elevii de liceu îşi doresc să plece din ţară. Astăzi, aproape 5 milioane de români au plecat din ţară. Este cea mai dureroasă cifră pentru istoria noastră modernă. În spatele fiecărei cifre se ascunde, de fapt, o poveste. Aproape toţi oamenii cu care am vorbit în judeţele Moldovei aveau pe câte cineva drag sau apropiat plecat din ţară.

Şi această poveste este şi povestea mea. Eu eram la facultate, dar fratele meu şi sora mea mai mici îl vedeau pe tata doar de sărbători şi în vacanţe, pentru că a fost plecat la muncă în Italia pentru a ne întreţine. Am fost dintre aceia care am crescut 12 ani aşteptând telefonul de duminică dimineaţa“, a povestit Barna. 

Mitingul USR PLUS a strâns aproape 300 oameni în Piaţa Ovidiu. Constanţa a furnizat alianţei o surpriză de proporţii la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, când USR PLUS a câştigat reşedinţa de judeţ şi judeţul Constanţa, cu localităţi importante de pe harta politică judeţeană considerate fief PSD.

Dan Barna şi Dacian Cioloş au promis că USR PLUS va da Constanţei primarul pe care-l merită. Deputatul constănţean Stelian Ion, cel care se profilează a fi candidatul alianţei pentru Primăria Constanţa, a avut un discurs bine primit de public. El a vorbit despre „această nestemată a României“ care este oraşul de la malul Mării Negre, Constanţa, pe care oamenii nu trebuie să o mai lase să fie furată şi îngropată în noroi de actuala guvernare. 

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

LIVE VIDEO Dan Barna şi Dacian Cioloş, în primul mare miting din campania pentru prezidenţiale: „USR PLUS contează pe Constanţa“

Barna şi Cosette Chichirău fac pace. Barna: Privesc poziţionările colegei mele ca strategii electorale; Chichirău: USR să arate şi alte modele decât liderul suprem

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite