VIDEO Cum arată Tărâmul Magic al Crăciunului. Copiii sunt aşteptaţi în atelierul de magie, în Casa Hobbiţilor sau la ambasada lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 8 decembrie, s-a deschis Festivalul Iernii 2018 în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Până la 8 ianuarie 2019, copiii vor putea lua parte la ateliere de lucru şi creaţie, vor putea viziona spectacole şi scenete, se vor putea distra şi amuza cu animatorii şi îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care va veni la Constanţa special pentru acest eveniment.

Conceput pe o structură dinamică, proiectul „Festivalul Iernii 2018 – Tărâmul Magic al Crăciunului”  include componente spectaculare şi educative într-o derulare perpetuă, având mai multe atribute: accesabilitate general valabilă, implicaţii sociale, morale, artistice şi culturale, impact vizual şi emoţional.

În Tărâmul Magic al Crăciunului se vor recrea mai multe tipuri de spaţii, cu ajutorul personajelor din basmele copilăriei noastre, dar şi ale poveştilor moderne. În fiecare spaţiu va avea loc câte o activitate, fie că vorbim despre teatru, dans, activităţi instructive şi distractive din sfera jocurilor minţii, creativităţii şi perspicacităţii. 

Astfel, din simplu public, copiii, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele, vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat. Scena evenimentului, un frumos castel de poveste, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii şi multe surprize. 

Componenta educativă a acestui eveniment-concept a fost gândită potrivit celor mai inovative metode de învăţare prin joc. Activităţile vor avea loc în Atelierul de jucării, Atelierul de magie,  Casa Hobbiţilor, Atelierul Pinguinilor muzicali şi în Ambasada  lui Moş Crăciun, se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, iar orarul este organizat în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile pe parcursul întregii perioade. Programul poate fi consultat pe site-ul evenimentului, www.festivalul iernii2018.ro, precum şi pe pagina de Facebook, Festivalul Iernii 2018.

Târgul de Crăciun pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Festivalul Iernii 2018  - Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes general finanţat din fonduri nerambursabile, eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Intrarea este liberă. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite