USR Constanţa: „Ministerul Afacerilor Interne să-şi pună hotelul din Mamaia la dispoziţia personalului medical“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USR somează Ministerul Afacerilor Interne să pună la dispoziţie propriul hotel de pe litoral, Meridian din staţiunea Mamaia, pentru găzduirea cadrelor medicale din Constanţa.

Uniunea Salvaţi România (U.S.R.) Constanţa solicită ministrului Afacerilor Interne să pună Hotelul Meridian din Mamaia la dispoziţia cadrelor medicale din Constanţa. Până acum, găzduirea cadrelor medicale implicate în lupta contra COVID-19, care să aibă un loc de stat fără a-şi contamina familia, a fost rezolvată tot prin iniţiativa unor cetăţeni care au oferit spaţii de cazare. 

„Cazarea separată a personalului medical reprezintă o măsură esenţială în lupta împotriva răspândirii COVID-19. Astfel, vor fi protejaţi nu doar medicii şi asistenţii medicali, ci şi familiile acestora.

Hotelul “Meridian” aparţine Ministerului Afacerilor Interne, ceea ce face ca decizia de a aloca acest spaţiu personalului medical să poată fi pusă în aplicare rapid şi eficient.

În ultimele ore, numărul cadrelor medicale infectate la Spitalului Judeţean Suceava a crescut la 57. Pentru a nu ajunge în aceeaşi situaţie şi la Constanţa, considerăm că măsura este absolut necesară şi trebuie implementată urgent. Fără protejarea acestor oameni aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia, există riscul ca sistemul nostru de sănătate să intre în colaps, cu consecinţe greu de imaginat şi de controlat“, arată USR Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Al treilea avion cu români din Italia va ateriza la Constanţa. Toţi vor fi duşi în carantină la Techirghiol

VIDEO Statistica actuală COVID-19 la Constanţa. Mii de oameni în izolare la domiciliu, doi vindecaţi

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite