UPDATE Inundaţii masive la Rasova. Un copil 12 ani, dat dispărut a fost găsit în viaţă după două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna Rasova a fost grav afectată de inundaţii. FOTO Arhiva Adevărul
Comuna Rasova a fost grav afectată de inundaţii. FOTO Arhiva Adevărul

O ploaie torenţiala de patru ore a făcut ravagii în comuna constănţeană Rasova. Trei case s-au dărâmat şi alte câteva zeci de gospodării au fost inundate.

Pompierii militari sunt în alertă după ce vestul judeţului Constanţa a fost lovit de ploi torenţiale. 

Ploaia s-a adunat de pe dealuri şi apele s-au transformat într-o adevărată viitură care a lovit comuna Rasova. Potopul a început la puţin timp după ora 17:00 şi furtuna nu a slabit în intensitate până la ora 21:00.

Primarul comunei Rasova, Mihalache Neamţu susţine că 60 gospodării au fost inundate şi că pe multe dintre străzi nu se putea circula decât cu barca.

Bilanţul provizoriu la ora 23:00 este destul de grav. Trei case s-au dărâmat iar 30 sunt inundate.

Iniţial se credea că un băiat de 12 ani a fost surprins de pereţii unei case care s-a dărâmat. Băiatul a fost găsit aproape două ore mai tarziu alături de familia sa într-o altă parte a satului. Era nevătămat. 

Tragedia de luni vine la doar o săptămână de la inundaţiile care au făcut ravagii în satul Cochirleni, care aparţine de comuna Rasova. 

Atunci apa a săpat adevărate caverne adânci de şase metri în drumurile din localitate. Pagubele estimate de edil au fost de peste 300.000 lei. Până la ora publicării acestui articol, Prefectura Constanţa nu avea niciun fel de informaţii despre inundaţiile de la Rasova.

Vă mai recomandăm:

FOTO Peştera din drum. La Cochirleni, apele au săpat caverne de şase metri în şosea

FOTO Copii găsiţi morţi într-un bazin de la marginea Autostrăzii Soarelui

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite