Un şofer băut a fugit de la spital înainte de recoltarea probelor. „Mi-au pus cătuşele. Faci abuz” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost încătuşat
Şoferul a fost încătuşat

La locul accidentului, şoferul a fost testat cu o alcoolemie de 0,80 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Condus la spital pentru prelevarea de probe, acesta a încercat să fugă.

În această dimineaţă, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia DN 2A cu strada Teiului din oraşul Ovidium judeţul Constanţa.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani.

În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroşând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani”, transmite IPJ Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieşit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

„La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant şi nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătuşat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, mai spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

VIDEO: Europa Press

Citeşte şi:

Teatrul de Stat din Constanţa, asaltat de public după reluarea spectacolelor în sală

Procesiune religioasă pe străzile Constanţei. Sărbătoare la biserica Sfântul Haralambie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite