Un cadru medical a fost găsit mort într-o încăpere a unui spital privat. Femeia avea 38 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto
Arhivă foto

Un echipaj de Terapie Intensivă a ajuns la faţa locului şi au constatat decesul femeii de 38 de ani. Din primele informaţii, aceasta ar fi medic în acel spital privat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa informează că duminică, 25 aprilie, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului.

„Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, „în jurul orei 11 am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic pe 112 la o persoană de sex feminin găsită căzută într-o cameră la un spital privat. De îndată, la faţa locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, colegii ajunşi acolo au constatat din păcate decesul persoanei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informaţii se pare că aceasta era doctoriţă acolo”.

Citeşte şi:

Sezonul estival schimbă regulile de circulaţie în staţiunea Mamaia

Elevul român admis cu bursă integrală la Harvard. „Nu ştiu dacă ceva atât de rar este căutat la noi”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite