Tribunalul Constanţa a admis cererea lui Mircea Băsescu de a se prezenta la o clinică medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu poate merge la un consult medical.
Mircea Băsescu poate merge la un consult medical.

Tribunalul Constanţa a judecat astăzi cererea lui Mircea Băsescu de a se prezenta la doctor pentru investigaţii medicale. Fratele fostului preşedinte se poate prezenta la medic în zilele de 19 şi 31 martie.

“Admite, ca fondată, cererea formulată de inculpatul Băsescu Mircea. Încuviinţează ca inculpatul Băsescu Mircea- faţă de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu prin decizia penală nr. 279/P/26.11..2014 a Curţii de Apel Constanţa, să părăsească imobilul în care locuieşte, în data de 19 martie 2015 între orele 16,00-18,00 cât şi în data de 31 martie 2015, între orele 16,00-18,00 pentru a se prezenta la sediul Cabinetului Audionova , din municipiul Constanţa, în vederea efectuării unui consult medical şi anume” audiograma tonală şi vocală”, situaţie temeinic justificată”, a hotărât Tribunalul Constanţa.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată pe 20 iunie de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă. Ei sunt judecaţi că ar fi făcut intervenţii în justiţie pentru eliberarea lui Bercea Mondial, după ce ar fi primit diverse sume de bani de la familia acestuia. Ulterior, ei nu ar fi returnat banii respectivi atunci când Bercea Mondial a fost condamnat la închisoare.

Mircea Băsescu s-a declarat nevinovat, susţinând că nu a primit niciun ban de la familia lui Bercea Mondial. În schimb, Marian Căpăţână a precizat că a fost doar un intermediar între familia lui Bercea Mondial şi Mircea Băsescu, că i-au fost oferită suma de 100.000 de euro pe care însă a returnat-o.


Mai citiţi şi:

UPDATE Un nou termen în procesul lui Mircea Băsescu. Soţia lui Bercea Mondial confirmă că a dat 600.000 euro fratelui fostului preşedinte

UPDATE Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest la domiciliu
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite