Tânăr împuşcat de tatăl iubitei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Posesorul pistolului, cercetat de Poliţie FOTO Adevărul
Posesorul pistolului, cercetat de Poliţie FOTO Adevărul

O ceartă într-o familie din comuna Valu lui Traian s-a soldat cu rănirea unui tânăr. Acesta sosise în vizită la părinţii iubitei sale, dar discuţiile au degenerat.

Conflictul a avut loc joi, 21 noiembrie, la ora 16.00, când poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa au fost sesizaţi că în localitatea Valu lui Traian s-a produs un eveniment în care a fost folosit un pistol.

La adresa indicată, poliţiştii au găsit o dramă familial: proprietarul  I.  H. a fost vizitat de prietenul fiicei sale, iar în urma unor discuţii purtate în contradictoriu, bărbatul a folosit un pistol cu bile din cauciuc pe care deţinea legal.

Ca să dovedească faptul că nu glumeşte, tatăl fetei a tras mai multe focuri în plan vertical, apoi unul asupra prietenului fiicei sale.

Tânărul a fost rănit la piciorul drept, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

I.H. este cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept şi loviri sau alte violenţe, poliţiştii urmând a lua măsuri legale.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite