Susţinere pentru soţia doctorului mort de Covid-19, din partea colegilor de breaslă. Dr. Carmen Neagoe este medic de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
medici de familie

Medicii de familie au transmis susţinere şi condoleanţe soţiei doctorului mort de Covid-19, şi ea tot medic. Soţii Neagoe locuiau în Cumpăna.

Dr. Valeriu Neagoe a murit răpus de Covid-19 în ziua de 21 aprilie, iar soţia sa, dr. Carmen Neagoe, este şi ea internată sub supraveghere. El era medic la Spitalul Judeţean, ea este medic de familie în Cumpăna, acolo unde şi locuiau. 

Asociaţia Medicilor de Familie „Tomis“ Constanţa transmite că este alături de familia medicului răpus de coronavirus

„Noi, membrii şi conducerea Asociaţiei Medicilor de Familie <Tomis> Constanţa suntem alături de colega noastră, dr. Carmen Neagoe, medic de familie în localitatea Cumpăna, în greaua încercare în care se află în aceste zile, o dată cu dispariţia prematură a soţului său, dr. Valeriu Neagoe.

Pe această cale, dorim să-i transmitem dr. Carmen Neagoe sincere condoleanţe pentru pierderea suferită şi să o asigurăm de tot sprijinul nostru!

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe colegul nostru, dr. Valeriu Neagoe, care a plecat prea devreme dintre noi!

Drum lin către stele!“ 

Dr. Valeriu Marcel Neagoe din Constanţa mort de Covid-19 Sursa florianstoian.com

Dr. Valeriu Neagoe (62 ani) a murit la 21 aprilie, în Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti. 

FOTO dreapta Dr. Valeriu Marcel Neagoe

Sursa foto - florianstoian.com

Medicul internist lucra la secţia Medicală 2 din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Fusese contact al primului caz de pacient cu coronavirus din Constanţa - asistentul medical de la Medicală 2. Asistentul medical s-a vindecat între timp.

Medicul se testase de două ori pentru coronavirus şi a stat în izolare timp de 14 zile. La terminarea perioadei de izolare, el şi-a dat demisia, iar 6 aprilie a fost ultima sa zi de muncă la spital.

Ironia sorţii, boala a debutat exact a doua zi, la 7 aprilie.

O zi mai târziu, în 8 aprilie, doctorul Valeriu Neagoe a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, de unde a fost transferat la <Matei Balş>. Acolo a murit, la 21 aprilie.  

Pe aceeaşi temă: 

UPDATE Doctorul mort de Covid-19 se testase de două ori şi a contactat boala la ieşirea din izolare. Fusese contact al primului caz de coronavirus

Medicul Florian Stoian, în memoria colegului răpus de coronavirus: „Doamne, nu vreau să fiu un număr“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite