Șofer cercetat pentru trei infracțiuni în urma unui control de rutină realizat de Poliția de Frontieră

0
Publicat:

Trei infracțiuni săvârșite de același șofer au descoperit în urma unui control de rutină Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Bărbatul de 50 de ani este acum cercetat penal.

Șoferul este cercetat penal FOTO: Garda de Coastă
Șoferul este cercetat penal FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe raza localității Cotu Văii, un cetățean român în vârstă de 50 de ani care avea permisul de conducere anulat. Bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare erau false.

„Sâmbătă, 25 martie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au oprit pentru control, pe raza localității Cotu Văii, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de către un cetățean român în vârstă de 50 de ani”, transmite Garda de Coastă.

Polițiștii au trecut la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are permis de conducere anulat, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, plăcuțele cu numerele de înmatriculare fiind false.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o cu permisul de conducere anulat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false.

Lenjerii de pat contrafăcute

Zilele trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container, peste 1.400 lenjerii de pat, susceptibile de a fi contrafăcute. Bunurile aveau ca destinaţie o societate de pe raza judeţului Ilfov.

Containerul încărcat cu bunuri  sosise din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov.

În urma verificărilor s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1.424 lenjerii de pat care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 700.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite