Simulări de luptă la doi pași de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeul Neptun va sosi duminică în Portul Constanța, alături de militari ai forţelor navale, terestre şi aeriene.

Constanţa: Încep manifestările prilejuite de Ziua Marinei. Vezi aici programul!

Duminică, 15 august 2010, începând cu ora 10.00, se vor desfăşura manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.

Acțiunile sunt dedicate  împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, prin prezentarea Exerciţiului Naval FNR 2010.  Publicul va putea viziona acest exerciţiu de pe faleza Cazinoului din Constanţa, din faţa Comandamentului Flotei.

Militarii forţelor navale, terestre şi aeriene vor simula exerciții de luptă la doi pași de spectatori. Din peisaj nu va lipsi Zeul Neptun, care va sosi la Comandamentul Flotei însoțit de un alai de sirene.

Tot duminică, între orele 15.00 şi 17.00, în Portul Turistic Tomis vor avea loc jocuri marinăreşti, iar Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine reprezentaţii pe traseul Parcul Teatrului Naţional - Piaţa Ovidiu.

Ziua de 15 august se va încheia cu retragerea cu torţe pe itinerariul Comandamentul Flotei - Piaţa Ovidiu – Prefectura Constanţa, începând cu ora 22.00. Din păcate, în acest an, de la Ziua Marinei vor lipsi spectacolele în aer liber și focurile de artificii.

Neamț: Ziua Marinei, serbată între munți, la Bicaz

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite