Şefa Litoralului stă la coada de la Londra ca să voteze. Corina Martin: „Pe aeroport în ţara mea nu am avut unde vota, la Londra nu pot vota!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, se află în ziua alegerilor prezindenţiale la Londra, unde va fi promovat filmul staţiunii Mamaia.

Înainte de a pleca din ţară, Corina Martin a trans​mis un mesaj tuturor românilor să meargă la vot. „Nu am pierdut nici o ocazie de a-mi exercita dreptul la vot până acum, şi nici nu mă gândesc ca duminica să ratez şansa de a-mi folosi dreptul de a-mi alege Preşedintele ţării.

Este datoria şi responsabilitatea mea ca cetăţean al ţării mele. În plus, niciodată nu am lăsat pe alţii să decidă în locul meu. Voi vota la Londra, pentru România."

Numai că planurile i s-au dat peste cap atunci când a ajuns la Ambasada României la Londra. „E ora 7.45. Coada are 4 – 500 metri lungime. Printre ei, şi noi. Nu pot să cred ceea ce văd!“, a scris ea pe pagina de Facebook. „Am făcut trei ore de la aeroport până aici ca să pot vota şi e descurajant. Lumea protestează. Unii au stat şi patru ore“, a spus ea. 


„Pot să înţeleg de ce nu a existat secţie de votare în Otopeni ?? Pe aeroport în ţara mea nu am avut unde vota, la Londra nu pot vota! Nu înţeleg...“, se întreabă ea. 

Ediţia 2014 a World Trade Market (WTM) London celebrează 35 de ani de la înfiinţarea târgului, urmând să reunească participanţi de pe toate continentele, oameni de afaceri importanţi şi renumiţi speaker-i şi ambasadori ai turismului. Pentru litoralul românesc, prezenţa pentru prima dată la un eveniment de o asemenea anvergură este o provocare.

În perioada 3-6 noiembrie 2014, la standul României de la World Trade Market (WTM) London 2014, va fi organizată o serie de spectacole care vor prezenta staţiunea Mamaia. Programul va include prezentarea

Filmului oficial al statiunii Mamaia, proiecţii video cu atracţiile staţiunii, dar şi momente inedite cu scopul de a reflecta acele aspecte care disting Mamaia pe harta destinaţiilor turistice ce merită vizitate: evenimente, cluburi, petreceri, plaje. În program este inclus şi un moment de Carnaval Mamaia, în cadrul căruia participanţii îmbrăcaţi în costume de carnaval vor defila şi vor interacţiona cu vizitatorii prezenţi la târg.

Şi Horia Tecău, ambasadorul litoralului românesc, a transmis un mesaj tuturor românilor să meargă la vot. „Eu merg să votez! Bucureşti, Paris sau oriunde mă voi afla, sunt român iar votul reprezintă dreptul şi responsabilitatea mea. Vă încurajez şi pe voi să vă spuneţi opinia. Părerea voastră contează!“


Din păcate, nici el nu a putut vota la Paris, din cauza cozilor la urne. 

Vă mai recomandăm:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Aberaţiile votului de la Constanţa. Mamă şi fiu cu aceeaşi adresă, arondaţi la secţii diferite de votare

ALEGERI PREZIDENŢIALE  2014. Cum arată un buletin de vot şi care este aşezarea în pagină a candidaţilor

Alegeri prezidenţiale 2014. Constanţa îşi pierde preşedintele odată cu plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni

Alegeri prezidenţiale 2014. Prima suspiciune de mită electorală, semnalată la Cogealac

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur la Constanţa. Ies sau nu constănţenii la vot?

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite