Săli de jocuri din Constanța, tâlhărite de tineri mascați. O angajată a fost bătută

0
0

Un grup de tineri mascați au tâlhărit două săli de jocuri din municipiul Constanța. Una dintre femeile angajate acolo a fot bătută. Procurorii cer judecătorilor ca aceștia să fie arestați preventiv.

Trupe speciale ale Poliției FOTO: Arhiva Adevărul
Trupe speciale ale Poliției FOTO: Arhiva Adevărul

În noaptea de miercuri spre joi (7/8 septembrie), în jurul orei 03.20, într-o sală de jocuri din municipul Constanța, șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au intrat cu cagule pe față și au imobilizat-o pe femeia angajată acolo, ținându-i mâinile la spate și capul apăsat pe birou.

„Au sustras dintr-un sertar o cutie de carton care conținea suma de 10.000 de lei, cheile aparatelor electronice de tip slot-machine și cheia casei de bani tip seif, cauzându-i persoanei vătămate (frima care administrează sala de jocuri n.red.) un prejudiciu în cuantum de 11.000 de lei”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

După numai două zile, în noaptea 10 spre 11 septembrie, în jurul orei 04.00, aceeași tineri tâlhărit o altă sală de jocuri din municipiul Constanța. de această dată, ei au avut un complice care s-a asigurat că înauntru nu mai este niciun client, apoi a fost alături de atacatori.

Modul de operare a fost același: tinerii au pătruns cu cagule pe față. Doar că, de această dată, ei au bătut-o pe angajata societății comerciale. 

„I-au aplicat acesteia lovituri cu pumnii în zona capului și în zona corpului, după care au sustras o cutie metalică de valori, care conținea suma de 8.207 lei, cauzându-i persoanei vătămate (societatea comercială n.red.) un prejudiciu în cuantum de 8.207 lei”, spun anchetatorii.

Luni, 12 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, în cazul a trei dintre atacatori, iar unul dintre ei a fost plasat în arest la domiciliu. 

„Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”, transmite Parchetul.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite