Răfuială cu împușcături în plină stradă, la Constanța. Unul dintre protagoniști: un minor, fiu de fostă procuroare DIICOT

0
Publicat:

Un incident șocant a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Tomis Nord din Constanța. Conflictul dintre doi tineri a escaladat într-o răfuială cu împușcături, în plină stradă. Unul dintre ei are doar 16 ani și este fiul unei foste procuroare DIICOT.

Împușcături în plină stradă la Constanța FOTO Imagine ilustrativă Mediafax
Împușcături în plină stradă la Constanța FOTO Imagine ilustrativă Mediafax

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, totul a început în jurul orei 01:35, când poliția a fost alertată cu privire la un scandal pe strada Dispensarului. Un minor de 16 ani s-ar fi aflat în mijlocul unui conflict violent, fiind agresat fizic. Atât el, cât și celălat tânăr, în vârstă de 22 de ani, erau deja în atenția oamenilor legii, bănuiți că ar fi consumatori de droguri.

Ceartă, înjunghieri și împușcături

Conflictul, potrivit IPJ Constanța, a pornit dintr-un consum excesiv de alcool și a culminat cu un act de violență extremă. La un moment dat, băiatul de 22 de ani s-a folosit de o sticlă spartă pentru a-l înjunghia în spate pe adolescentul de 16 ani.

În ciuda rănilor grave, produse în urma înjunghierii, acesta a reacționat rapid și a scos un pistol neletal, trăgând mai multe focuri de armă în direcția agresorului. La rândul său, agresorul a devenit victimă, suferind răni la cap, în zona gâtului și pieptului. Ambele persoane implicate au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile au deschis dosar penal, sub acuzații de loviri și alte violențe, dar și vătămare corporală.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 01.35, cu privire la faptul că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat fizic, pe strada Dispensarului. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, minorul, de 16 ani, și un bărbat, de 22 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc. Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanța.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite