Un bărbat care a furat autoturismul unei femei gravide a fost oprit în trafic de poliţişti cu focuri de avertisment VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a furat, joi, un autoturism din Cumpăna şi a plecat cu el la Constanţa a fost depistat şi oprit în trafic de poliţişti, după ce aceştia au tras şase focuri de avertisment.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanţa, potrivit Agerpres.Autoturismul aparținea unei femei gravide.

Şoferul a fost depistat în trafic, dar nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

"Autoturismul a fost reperat în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea", reiese din comunicat.

Conform sursei citate, în zona gării din Constanţa, bărbatul ar fi acroşat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului.

Pentru interceptarea vehiculului, poliţiştii au efectuat, în total, şase focuri de avertisment, în plan vertical.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite