Radu Mazăre va aloca 1 milion de euro pentru un proiect destinat tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Radu Mazăre a anunţat marţi, alocarea sumei de 1 milion de euro pentru organizarea unor activităţi pentru tineri. Astfel, liceeni şi studenţii se vor putea confrunta în competiţii sportive, vor putea participa la proiecte culturale, iar cei mai buni vor fi recompensaţi.

Radu Mazăre a avut marţi întâlniri cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor şi cu studenţi de la Universitatea Ovidius. Primarul a intrat în sala ovală a Prefecturii cu un look schimbat faţă de ultimele sale apariţii. Îmbrăcat la costum şi cravată, Mazăre a anunţat că de acum înainte se va costuma în “Bond Style”.

Apoi, el a spus celor prezenţi că ideea acestui proiect pentru tineri i-a venit în urma unei discuţii pe care a avut-o cu fiul său, Răducu, şi a decis să aloce în bugetul pentru 2015 suma de 1 milion de euro pentru aceste activităţi.  

“Proiectul va cuprinde elevii care au împlinit 14 ani şi studenţii. Eu am numit acest proiect «Şi eu pot», dar numele se poate schimba dacă aveţi alte idei. Vom aloca 1 milion de euro, dintre care 500.000 pentru elevi şi 500.000 de pentru studenţi, pentru acest an şi vor fi organizate diverse activităţi”, a declarat Radu Mazăre.

Astfel, vor putea fi organizate diverse întreceri sportive, concursuri de teatru, poezie, muzică, graffiti, fotografie, gătit, intenţia primarului fiind ca aceste activităţi să acopere cât mai mult din preocupările tinerilor. Radu Mazăre a spus că cei mai buni la aceste activităţi vor fi recompensaţi, el spunând că aceştia ar putea primi chiar un iPhone 6. Primarul le-a dat ca temă tinerilor să vină cu diverse propuneri astfel ca la următoarea întâlnire lucrurile să fie cât mai clare pentru ca proiectul să fie demarat cât mai curând.

Vă mai recomandăm:

Mazăre vrea să plece în SUA, DNA se opune

Mazăre, despre sesizarea elevilor la DNA: “Dacă faci lucruri rele, Dumnezeu ţi le întoarce”

Radu Mazăre, reclamat la DNA de elevii din Constanţa
 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite