Radu Mazăre, suspect de infecţie prostatică. „La mine au greşit, dar la Nicu situaţia e serioasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre, la hotel Malibu din Mamaia, la finalul şedinţei de Consiliu local FOTO Sînziana Ionescu
Radu Mazăre, la hotel Malibu din Mamaia, la finalul şedinţei de Consiliu local FOTO Sînziana Ionescu

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat luni că a fost supus unui tratament dur cu antibiotice la recomandarea medicilor care l-au diagnosticat cu infecţie prostatică. La Nicuşor Constantinescu, însă, „situaţia este serioasă“, după cum a mărturisit primarul.

Radu Mazăre a declarat luni, la prima şedinţă de Consiliu Local din acest an, că a fost diagnosticat greşit cu infecţie prostatică, dar medicii germani au infirmat opinia specialiştilor români.

„Medicii români mi-au spus că am nu ştiu ce infecţie prostatică şi m-au burduşit cu antibiotice o lună şi jumătate. Ultimul mi-a zis: «Nu poţi să mai faci sport că îţi rupi încheieturile». M-am dus în Germania, iar neamţul mi-a zis: «Bea apă şi du-te acasă, că nu ai nimic». Aşa că acum beau 3 litri de apă pe zi. De aceea mă duc des la toaletă“, a mărturisit primarul Constanţei.

În privinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, situaţia medicală este însă mult mai gravă.

„La Nicu, situaţia e serioasă. S-a întors din America, a fost în mai multe centre medicale acolo, este într-un tratament... Nu mă puneţi să vorbesc despre o problemă de sănătate a omului, e o chestiune intimă, despre care el spune cât vrea şi cât consideră de cuviinţă. Dar are o chestiune gravă, să dea Dumnezeu să reuşească să o depăşească!“, a precizat Radu Mazăre.

Mazăre s-a întors din vacanţă mult mai slab şi tuns foarte scurt. El a afirmat c-a fost în Elveţia, pentru a discuta cu nişte investitori italieni şi elveţieni pentru preluarea Cazinoului din Constanţa

Vă mai recomandăm

„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

Nicuşor Constantinescu s-a întors în ţară. Avocatul său: „În cursul zilei de 1 februarie va fi în Constanţa“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite