„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halit Ergenc, protagonistul din serialul Suleyman Magnificul, vine la Mamaia
Halit Ergenc, protagonistul din serialul Suleyman Magnificul, vine la Mamaia

Actorul Halit Ergenc (43 ani), protagonistul din serialul turcesc de mare succes „Suleyman Magnificul“, va veni la Mamaia în această vară. Ergenc a fost invitat de Radu Mazăre să participe la parada carelor alegorice, care se desfăşoară în weekend-urile estivale, în staţiune.

„Vom avea invitaţi speciali la vară, iar unul este chiar Halit Ergenc, actorul principal din «Suleyman Magnificul»“, a dezvăluit luni primarul, la prima şedinţă de Consiliu Local pe acest an.

Mazăre are de gând să fie Ştefan cel Mare, iar pe Ergenc vrea să-l costumeze în Baiazid. Primarul este sigur că „Suleyman“ va răspunde invitaţiei sale, pentru că acesta a părut încântat de idee. „O să mă mai îmbrac în Ramses şi în Cezar“, a specificat Mazăre, care se gândeşte deja la cât de tare va petrece la carnavalul din Mamaia.

Radu Mazăre a fost, de altfel, costumat în Suleyman Magnificul într-o paradă din vara trecută. A avut harem, a făcut spectacol şi a defilat în Mamaia îmbrăcat ca un sultan.

„Iar Revelionul o să-l fac la Constanţa. O să avem Carnavalion, cu care alegorice care vor opri în patru intersecţii. O să iasă toată lumea în stradă!“, a promis primarul.

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Radu Mazăre, costumat ca Suleyman Magnificul la Carnavalul Mamaia 2013 FOTO Fashion TV

Vă mai recomandăm

Final apoteotic. Suleyman Magnificul, la Carnavalul Mamaia

FOTO Momente vesele şi triste la reuniunea USL. Ponta: „Cum să-ţi spun, Suleyman sau Nabucodonosor?“ Mazăre: „La anul o să fiu Ştefan cel Mare“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite