Radu Mazăre, despre condamnările în Dosarul Transferurilor: „Îmi pare rău când văd această hinghereală şi această penaliadă din România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Constanţei a explicat cum a primit Cristi Borcea, fost finanţator de la Dinamo şi condamnat în Dosarul Transferurilor, proprietăţi în Constanţa şi Mamaia.

Radu Mazăre, întrebat ce părerea are despre condamnările în Dosarul Transferurilor, în care nume grele din fotbalul românesc au primit pedepse cu închisoarea, a spus că nu ştie ce este în dosar. „Ştiu doar un singur lucru, că atunci când mă fugăreau pe mine Băsescu şi DNA-ul, ei îl invitau pe Băsescu prin lojele oficiale şi de la VIP şi mâncau împreună şi stăteau la şpriţ. Atât e tot ce ştiu“, a precizat primarul Constanţei. „Mie îmi pare rău când văd această hinghereală şi această penaliadă din România“, a adăugat edilul.  

În ceea ce priveşte dosarul retrocedărilor, în care Radu Mazăre şi Cristi Borcea sunt inculpaţi, primarul a explicat cum fostul finanţator de la Dinamo a intrat în posesia unor importante suprafeţe de teren din Constanţa şi Mamaia : „Cristi Borcea a cumpărat nişte drepturi notariale aşa cum au cumpărat mulţi din România şi a primit 3% din cât a cumpărat, el împreună cu alţii. Nu este acuzat că de ce a primit, este acuzat despre modul în care le-a cumpărat. Nu ştiu, este o chestiune care nu mă vizează pe mine direct. Le-a cumpărat de la un moştenitor care ulterior a decedat ... cu un notar... La mine a venit, a ciocănit, a depus notificarea, cumpărător de drepturi, act notarial, eu nu pot să discut despre actele notariale", a declarat primarul Radu Mazăre.

Mazăre spune că speră ca Justiţia să facă dreptate. Dosarul se află acum la stadiul de expertiză.

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite