Primarul Radu Mazăre, despre elevul Mazăre Radu: „În prima zi de şcoală am ţinut mâna pe piciorul Corinei, colega mea de bancă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a aflat luni, 15 septembrie, în mijlocul elevilor de la Şcoala Generală nr. 18 Jean Bart din cartierul CET. Edilul a fost prezent la deschiderea noului an şcolar, fiind însoţit de inspectorul şcolar general Răducu Popescu şi de viceprimarul Gabriel Stan.

Cu acest prilej, Radu Mazăre a făcut jurnaliştilor şi câteva dezvăluiri despre cum a fost ca elev: chiulea, făcea năzbâtii, dar citea mult.

“Tot timpul mi s-a spus că sunt brânză bună în burduf de câine. Făceam năzbătii, chiuleam, dar eram băiat deştept. Am citit mult. Nu am avut materii preferate, dar eram aplicat către matematică, fizică”, a declarat Radu Mazăre.

El a mai spus că îi plăceau fetele de mic şi din acest motiv în prima zi de şcoală a ajuns din prima bancă în ultima.

“În clasa întâi m-a pus în prima bancă şi aveam o colegă de bancă frumuşică, era şi vecină cu mine de bloc, Corina o chema, şi ţineam mâna pe piciorul ei. M-a reclamat şi m-a trimis în ultima bancă singur”, şi-a amintit Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a avut şi două mesaje de transmis pentru elevii constănţeni. În primul rând, el i-a sfătuit să înveţe.

“Când am trecut să vă salut acolo, ţipa unul dintre voi că sunt cel mai tare. Şi aşa îmi ţipă multă lume. Dar ştiţi de ce sunt cel mai tare ? Pentru că sunt băiat deştept, dar ca să fii băiat deştept trebuie să înveţi. Dacă nu înveţi, nu eşti băiat deştept sau fată deşteaptă, nu mai eşti cel mai tare, eşti cel mai fraier. Dacă vreţi să fiţi tari, atunci trebuie să învăţaţi”, a spus Mazăre elevilor.

El le-a mai transmis că trebuie să facă sport după ce a văzut câţiva copii cu câteva kilograme în plus. “Faceţi sport, nu vă îngrăşaţi, ca să fiţi şi voi aşa ca mine. Nu e ruşine? Tu să te ascunzi pe acolo, nu te mai plac fetele. Şi pe la fete, pe acolo, am văzut nişte probleme. Mai bine treceai mai în spate şi o puneai pe colega mai în faţă”, a dialogat Radu Mazăre cu elevii.

Primarul a mai participat la deschiderea anului şcolar la şcoala Jean Bart şi în 2009, iar anul trecut îşi programase vizita tot la această unitate de învăţământ. Atunci însă a fost nevoit să o amâne în ultima clipă din cauza grevei de la RATC.
 


 

Vă mai recomandăm: 

Mazăre i-a înjurat pe procurori la reuniunea PSD Constanţa:  „Păi f… în c… pe mă-ta!”. Soluţia primarului: „De asta trebuie să-l votăm pe Ponta”

Ciorbea trage Portul Constanţa de sub picioarele lui Mazăre


O nouă şansă pentru reabilitarea Cazinoului Constanţa. Radu Mazăre susţine că va fi reparat cu fonduri guvernamentale

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite