Primăria Constanţa are pagină de Facebook. Radu Mazăre: „Este o treabă serioasă de comunicare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.
Pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.

Primăria Constanţa are începând din 8 ianuarie pagină de Facebook. Radu Mazăre a făcut astăzi o scurtă prezentare a acesteia precizând că este o pagină elaborată la care lucrează 18 persoane. El intenţionează să angajeze personal special pentru acest proiect.

„Astăzi dăm drumul paginii de Facebook a Primăriei Constanţa. Este cea mai elaborată pagină pe care o puteţi găsi la vreo instituţie în România. Ea este pagina mare a primăriei, după care se poate intra pe mai multe subdiviziune sau pe mai multe pagini mai mici ale primăriei în funcţie de subiectele abordate. (...) Este o treabă serioasă de comunicare, este o treabă serioasă de transparentizare pentru că intri, îţi răspunde, vede toată lumea dialogul, ce se întâmplă, unde sunt proiectele“, a declarat Radu Mazăre.

El a menţionat că pagina este administrată de un birou creat special şi că 18 persoane lucrează în prezent la acest proiect. Mazăre doreşte să angajeze oamenii care să se ocupe exclusiv de pagina de Facebook a Primăriei.

„Pagina este administrată de un birou pe care l-am făcut special pentru această pagină de Facebook. Deocamdată sunt transferaţi oameni din alte direcţii, dar în prima şedinţă a Consiliului Local o să facem în organigramă un birou special şi o să angajăm oameni. Invit cu ocazia asta să vină tineri calculatorişti şi să lucreze, să dea concurs. Ei vor lucra numai pentru pagina de Facebook. În prezent la aceasta lucrează 18 persoane şi vom vedea în timp dacă sunt prea multe sau prea puţine”, a menţionat primarul.

“Pagina este administrată de un birou pe care l-am făcut special pentru această pagină de Facebook. Deocamdată sunt transferaţi oameni din alte direcţii, dar în prima şedinţă a Consiliului Local o să facem în organigramă un birou special şi o să angajăm oameni. Invit cu ocazia asta să vină tineri calculatorişti şi să lucreze, să dea concurs. Ei vor lucra numai pentru pagina de Facebook. În prezent la aceasta lucrează 18 persoane şi vom vedea în timp dacă sunt prea multe sau prea puţine”, a menţionat primarul.

Pe pagina de Facebook sunt postate anunţuri despre avarii şi diverse lucrări care au loc în municipiu în fiecare zi, despre proiectele în derulare sau care urmează să fie demarate de municipalitate, iar utilizatorii pot face sesizări la care vor primi răspuns în 2-3 zile. Tot prin intermediul reţelei de socializare constănţenii vor fi consultaţi în legătură cu diverse teme de interes general.

Vă mai recomandăm:

Radu Mazăre pregăteşte Revoluţia Facebook la Primăria Constanţa

Radu Mazăre propune un program diferenţiat pentru furnizarea căldurii

Radu Mazăre: „Constanţa nu va mai lua vreun ban de pe urma portului“. El susţine că municipalitatea pierde 2,5 milioane de euro anual

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite