Prăpădul făcut de „Fulger“ în Constanța: s-a răsturnat cu mașina, apoi i-a atacat pe medici VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar 24 de ore un tânăr din Constanța, se pare sub influența drogurilor, a ajuns să aibă de-a face de două ori cu polițiștii care, în final, l-au internat cu forța la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare.

Șoferul a provocat un accident la Techirghiol sursa: captură video
Șoferul a provocat un accident la Techirghiol sursa: captură video

Prima ispravă a făcut-o duminică 7 ianuarie a.c, la ieșire din localitatea Techirghiol, acolo unde s-a răsturnat cu mașina și a distrus un gard, după care a oferit un adevărat recital de fraze fără șir martorilor uimiți. Din fericire, nu au existat victime. 

"Nu am nicio zgârietură, Dumnezeu e cu mine. Să dea cu fulgerul în mine acum", bâguia șoferul în timp ce scutură un glob decorativ de Crăciun.

Prima patrulă de Poliție, venită la locul accidentului, nu l-a testat nici pentru droguri, nici pentru alcool, însă ulterior polițiștii de la Serviciul Rutier au preluat cazul.

"În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.", este punctul de vedere a IPJ. Cu privire la faptul că prima patrulă nu a luat nicio măsură, reprezentanții IPJ spun că vor fi efectuate verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, privind modul de exercitare al serviciului, fața de polițiștii care au fost la fața locului.

Dus la Spitalul Spitalul Județean din Constanța pentru a i se recolta probe biologice, tânărul a fost lăsat ulterior în libertate, după ce i s-a întocmit dosar penal, numai că a recidivat.

Luni dimineața a fost săltat de pe o stradă din Cumpăna, pentru că se purta ciudat și dus, din nou la spital. A făcut scandal și a agresat un medic dar și un agent de pază.

"Deoarece se afla într-o stare de agitație, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală", este reacția polițiștilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite