Mama lui Vlad Pascu scapă de arestul la domiciliu

0
Publicat:

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, scapă de arestul la domiciliu. Decizia a fost luată joi de către Curtea de Apel București.

Miruna Pascu scapă de arestul la domiciliu. Foto: Inquam Photos
Miruna Pascu scapă de arestul la domiciliu. Foto: Inquam Photos

Judecătorii au dispus pe lângă controlul judiciar al Mirunei Pascu și revocarea măsurii controlului judiciar în cazul lui Claudiu Pascu, conform AGERPRES. Decizia judecătorilor vine după ce Curtea de Apel București a respins contestaţia procurorilor împotriva unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti din 29 noiembrie, favorabilă părinţilor lui Vlad Pascu.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei şi fostul soţ. Aceasta este acuzată că ar fi șantajat o prietenă a fiului ei, martoră în dosarul în care este cercetat acesta. Concret, Miruna Pascu ar fi ameninţat-o că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În acelaşi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar tatăl său, Claudiu Pascu, de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite