Polițist constănțean mușcat de deget de un șofer beat și fără permis. Colegul său a fost rănit la față

0
0
Publicat:

Un șofer din Constanța, care a fost prins conducând fără permis, a lovit un polițist, iar pe altul l-a mușcat de deget, în timp ce era dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale
Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale

Bărbatul este cercetat pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Luni, șoferul a fost prins fără permis de conducere la volanul mașinii în municipiul Constanţa, iar polițiștii care l-au oprit au constatat că acesta mirosea a alcool. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar, ulterior, a refuzat prelevarea probelor biologice la spital.

„Pe parcursul intervenţiei lucrătorilor de poliţie, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic şi verbal faţă de aceştia. A fost încătuşat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, şi l-a muşcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru infracțiuni rutiere. 

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite