Pasarela din staţiunea Mamaia a intrat în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasarela din staţiunea Mamaia                                                      FOTO: Călin Gavrilaş
Pasarela din staţiunea Mamaia                                                      FOTO: Călin Gavrilaş

Administraţia locală a anunţat că pasarela din staţiunea Mamaia va fi reabilitată. Lucrările vor fi finalizate până în momenentul în care primii turişti vor veni aici în concediul de vară.

Primăria Municipiului Constanţa informează că au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere la pasarela din staţiunea Mamaia, pasarelă inaugurată în anul 2012.

„Echipele de muncitori au intervenit la structura metalică ce susţine pasarela, au schimbat o parte dintre scândurile deteriorate, iar după această operaţiune, lemnul va fi vopsit cu o substanţă specială de protecţie.  

Lucrările includ şi înlocuirea băncilor şi a coşurilor de gunoi, dar şi reparaţii la  balustrada de protecţie de la debarcader şi la cele opt porţi care care permit accesul către doc”, spun reprezentanţii administraţiei locale.

Totodată, aceştia dau asigurări că până la jumătatea lunii iunie, constănţenii şi turiştii se vor putea plimba pe pasarelă.

Pe aceeaşi temă:

Cum arată adăpostul pentru câinii fără stăpân de la Constanţa. Centrul va fi redeschis curând

FOTO Un pas în restaurarea Cazinoului din Constanţa. Specialiştii au făcut scanarea 3D a celui mai frumos edificiu de la Marea Neagră, aflat în paragină


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite