VIDEO Cum explică tatăl primarului Constanţei faptul că soţia sa încerca să bage mai multe buletine de vot în urne. „Ea nu vede, e bătrână, pensionară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Făgădău, tatăl primarului Constanţei, a oferit primele explicaţii despre incidentul de la secţia de votare unde soţia sa a fost prinsă în timp ce încerca să introducă în urne mai multe buletine de vot.

Incidentul s-a produs duminică, 26 mai, la secţia de vot numărul 133 din municipiul Constanţa, de pe strada Badea Cârţan.

„Poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o secţie de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, declară Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Din primele verificări se pare că este vorba despre Teodora Făgădău, mama primarului PSD al Constanţei, Decebal Făgădău.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost audiată de poliţişti. La uşa secţiei de Poliţie, soţul acesteia, Vasile Făgădău, a făcut primele declaraţii cu privire la incident.

„Fata de acolo (reprezentanta secţiei de votare n.red.) în loc să observe că a dat patru sau cinci buletine...i-a dat numai pentru europarlamentare. S-a dus acolo, ea nu vede, e bătrână, pensionară. Şi a venit cu ele şi a sesizat băiatul (preşedintele secţiei n.red.). Ce faceţi aici? Aşa mi-a dat... Dar ea zice că i-a şutit. Soţia mea să şutească?”, încearcă Vasile Făgădău să explice ce s-a întîmplat în secţia 133.

Tată primarului Constanţei mai spune că nu poate fi vorba de o acţiune intenţionată nici de o parte, nici de alta. „Nu i s-a înscenat. Este o simplă eroare, o greşeală şi de o parte şi de cealaltă. Nu a existat elementul intenţional niciodată, în vecii vecilor. Amin. Acum trage, dă declaraţii, e bolnavă, i s-a făcut rău, nu a mâncat, e pensionară.”

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Mama primarului Constanţei a fost prinsă cu cinci buletine de vot. Femeia încerca să le introducă în urnă

UPDATE Prezenţa la vot în judeţul Constanţa. Cum se desfăşoară alegerile europarlamentare 2019 şi referendumul lui Iohannis

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite