Operatorii portuari dezmint că au fost chemaţi de Mazăre la discuţii: „Este o manipulare“

0
0

Organizaţia Patronală Operatorul Portuar Constanţa a transmis un comunicat de presă în care neagă că ar fi fost chemată la discuţiile de vineri, 16 mai, cu primarul Radu Mazăre.

„Suntem încă o dată surprinşi de uşurinţa cu care, abuzând de interesul presei pentru persoana domniei sale, domnul Radu Mazăre minte opinia publică de bună-credinţă. Este o încercare brutală de manipulare tipică folosită de Mazăre, cu care ne-a obişnuit în ultima vreme.

Abuzând de poziţia de primar, Radu Mazăre a chemat la ordin parte din acoliţii săi din cadrul managementului APC, respectiv pe Decebal Şerban, director general adjunct APC şi pe Valeriu Nicolae Ionescu - director general APC, alături de câţiva reprezentanţi ai sindicatului APC.

Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare (FNSP) nu a fost invitată şi niciunul dintre sindicatele afiliate acesteia nu s-a prezentat la această întâlnire“, precizează operatorii.

Organizaţia patronală îşi păstrează poziţia declarată la conferinţa de presă susţinută joi, 15 mai, la hotel Bulevard.

„Ne menţinem poziţia declarată, fundamentată şi corectă împotriva trecerii către Consiliul Local Constanţa şi implicării caracatiţei familiei Mazăre în Portul Constanţa.

Am demontat manipularea şi dezinformarea opiniei publice de către primarul Radu Mazăre, care a minţit cu privire la  cuantumul taxelor plătite de către operatori, sumele prezentate de Radu Mazăre fiind de câteva zeci de ori mai mici decât cele plătite în mod real.

În continuare ne vom adresa pe căi legale împotriva acestor manipulări şi minciuni“, au precizat operatorii portuari.  

Vă mai recomandăm

Încep protestele în Portul Constanţa. Sindicaliştii declanşează demonstraţiile împotriva Ministerului Transporturilor

Mazăre încearcă să liniştească spiritele din Portul Constanţa: „Suntem pe aceeaşi baricadă“

VIDEO Război total pe Portul Constanţa. Mazăre, acuzat că a falimentat oraşul

De ce este ilegal transferul Portului Constanţa către administraţia Mazăre

Scrisoarea lui Radu Mazăre către constănţeni: „Semnaţi pentru descentralizarea portului“

Treimea din Portul Constanţa, cerută oficial de la Ministerul Transporturilor

VIDEO Crin Antonescu, la Constanţa: „Noi am blocat trecerea Portului Constanţa la administraţia Mazăre. Nu era în programul de guvernare“

Portul Constanţa, la judecata AGA. Managerii pot fi schimbaţi dacă indicii de performanţă nu au fost atinşi

Cum au reuşit administraţia Mazăre şi Ministerul Transporturilor să scadă profitul Portului Constanţa, impunând un management privat

Radu Mazăre se teme că va fi asasinat de milionarii din Port. Edilul susţine că atentatul ar putea avea loc în vacanţa sa din Madagascar

Radu Mazăre, despre Portul Constanţa: „E un război mare şi dur“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite