O tânără femeie de afaceri din Constanţa a murit la doar 33 ani. Mihaela Galani era „motorul“ firmei Gemelli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Galani - proprietara firmei Gemelli din Constanţa - a murit Sursa Facebook Monixa
Mihaela Galani - proprietara firmei Gemelli din Constanţa - a murit Sursa Facebook Monixa

O tânără femeie de afaceri din Constanţa, proprietara unei cunoscute firme de încălţăminte, a murit în mod neaşteptat, la doar 33 ani.

Mihaela Galani a murit în dimineaţa zilei de 3 ianuarie 2022, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Tânăra era „motorul“ firmei Gemelli din Constanţa, care îşi căpătase faima pe plan local şi cucerise piaţa naţională. 

Mihaela conducea firma împreună cu sora sa, Loredana Romanov, cu 11 ani mai mare. Tragedia familiei este cu atât mai mare cu cât fratele geamăn al Mihaelei a murit cu ani în urmă, înainte să împlinească vârsta de 18 ani. 

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni“, au transmis reprezentanţii magazinului. 

Catafalcul Mihaelei Galani va fi depus la Casa Albastră din Constanţa, iar de marţi, 4 ianuarie, va fi aşezat la Catedrala Arhiepiscopală. Slujba de înmormântare va fi făcută miercuri, 5 ianuarie, de la ora 10.30. 

Sursa Facebook Gemelli Shoes

Mihaela Galani - proprietara firmei Gemelli din Constanţa - a murit Sursa Facebook Gemelli Shoes

„Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viaţă de multe provocări, dar care şi-a păstrat mereu bunătatea şi optimismul, a plecat în această dimineaţă la stele...

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambiţioasă, blândă, caldă şi mereu cu un zâmbet larg pe buze...

Drum lin în Lumină, om frumos!

image

Ştiu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu ştiu ce le-aş putea spune acum părinţilor tăi...

Chiar nu ştiu.“, a scris jurnalista Monixa Coroiu, fostă profesoară la Jurnalism, la Universitatea Ovidius din Constanţa. 

   

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Slujba de Bobotează va avea loc în Portul Tomis. La slujba de sfinţire a apei sunt aşteptaţi 20.000 de credincioşi 

Un bărbat cu Alzheimer a rătăcit două săptămâni prin Constanţa. În cele din urmă, a fost găsit mort

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite