Bărbat decedat după ce a fost lovit de tren. A intervenit elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul SMURD a fost trimis la faţa locului
Elicopterul SMURD a fost trimis la faţa locului

Tragedie luni dimineaţa între localităţile Schitu şi Neptun: o persoană a murit după ce a fost lovită de tren. La locul accidentului feroviar a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Conform datelor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la locul unde s-a produs accidentul feroviar au intervenit SAJ B2 şi elicopterul SMURD. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat şi s-a declarat decesul. 

Conform IPJ, în jurul orei 9.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropiere de halta Pescăruş, se află o persoană lovită de tren.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani, din comuna 23 August. 

Acesta figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 2 ianuarie 2022, ora 18.30. 

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.00, trenul care circula pe ruta Mangalia-Constanţa l-ar fi accidentat pe bărbatul în cauză. 

Bărbatul a fost declarat decedat de cadrele medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe aceeaşi temă: 

Accident feroviar în Constanţa: un bărbat a murit călcat de tren 

Un bărbat a murit într-un accident feroviar la Valu lui Traian

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite