Noi detalii despre șoferul drogat de la 2 Mai: provenit dintr-o familie bogată, permis de conducere de puțin timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar noi detalii despre șoferul drogat de la 2 Mai, care a ucis doi tineri și a rănit alți trei. Matei-Vlad Pascu are 19 ani, are permis de puțin timp și provine dintr-o familie înstărită din București.

Autorul accidentului de la 2 Mai este Matei-Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani din București, provenit dintr-o familie înstărită: mama are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl era pasionat de mașini și de curse off road. Tânărul de doar 19 ani avea permis de conducere de puțin timp.

Potrivit unor informații difuzate de știripesurse.ro și Digi24, Matei-Vlad Pascu, tânărul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai (Constanța), de sâmbătă dimineață, 19 august 2023, se laudă cu statutul său privilegiat. 

În postările de pe rețelele de socializare, el apare adesea în imagini cu teancuri de bani și mașini scumpe, în special Mercedes Benz.

Un videoclip publicat recent de tatăl său îi arată pe cei doi la bordul unei decapotabile și din postare mai reiese că cei doi se aflau împreună la Vama Veche.

Doi tineri au murit și alți trei au fost răniți în accidentul de la 2 Mai

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.25, când polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani, Matei-Vlad Pascu din București, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat, la fața locului, o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite