Naşul CFR, la supracontrol. Trenul de Medgidia a fost verificat de o echipă mixtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătorii de pe trenul de Medgidia au fost controlaţi în dimineaţa de joi, 20 noiembrie, de o echipă mixtă de supracontrol. Naşul CFR a avut emoţii pentru pasagerii care făceau blatul.

SRTFC Constanta a organizat joi dimineaţă, 20 noiembrie, o acţiune de control în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare (TF). Aceasta a vizat depistarea călătorilor fără bilet, precum şi evaluarea modului în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Echipele de supracontrol, împreună cu angajaţii Poliţiei TF, au solicitat celor aproximativ 410 de pasageri din trenurile R 8691 de la Medgidia la Constanţa şi R 8030 de la Constanţa la Medgidia prezentarea legitimaţiilor de călătorie. În urma controlului, personalul feroviar a eliberat 14 bilete cu suprataxă pentru pasagerii care călătoreau în ilegalitate.

„CFR Călători mulţumeşte tuturor pasagerilor care îşi cumpără  bilet/abonament şi îi asigură pe aceştia că sumele încasate din vânzarea de bilete sunt direcţionate cu prioritate către programe de întreţinere şi modernizare a materialului rulant în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de confort.

Prin asemenea acţiuni, care sunt derulate permanent pe cele mai solicitate rute ale companiei, CFR Călători are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii serviciului public de transport feroviar de călători din România“, a comunicat CFR.

Vă mai recomandăm

Încă un tren SF va circula pe căile ferate din România: „Coradia Polyvalent“, produs de Alstom, va testa viteza de 160 km/h pe ruta Simeria-Sighişoara

DOCUMENT Călătorii nu vor primi despăgubiri dacă întârzie trenurile nici în perioada 2014-2019. Guvernul vrea derogare faţă de termenul 3 decembrie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite