Muncitorii de la Petromidia, sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codul roşu a blocat la Midia-Năvodari lucrătorii din schimbul 2 şi 3 de la Combinatul Petromidia. Aceştia au fost adăpostiţi în incinta platformei industriale şi într-un hotel din Năvodari.

Având în vedere codul roşu instituit în judeţul Constanţa, autorităţile recomandă cetăţenilor care sunt blocaţi în trafic sau au alte urgenţe cauzate de condiţiile meteo nefavorabile să sune imediat la 112.

Poliţiştii rutieri vor însoţi autovehiculele către locul de destinaţie, în funcţie de posibilităţile de deplasare date de condiţiile meteo, după cum urmează: din Constanţa, în Eforie Nord; din Constanţa în Murfatlar; din Constanţa, în Ovidiu.

Din cauza condiţiilor meteo dificile, mai multe localităţi din judeţ nu au energie electrică şi apă, astfel: Ostrov (satele: Bugeag, Gârliţa, Galiţa, Esechioi), Lipniţa (Gorun, Carvăn), Oltina (Răzoare), 23 August ( Moşneni).

În Adamclisi, autorităţile locale au cazat 8 persoane blocate în trafic.

De asemenea, lucrătorii din schimbul 2 şi 3 de la Combinatul Petromidia au fost adăpostiţi în incinta platformei industriale şi într-un hotel din Năvodari.

Vă mai recomandăm

Toate drumurile din judeţul Constanţa au fost închise

Alertă meteo. Dobrogea intră în cod roşu

Ion Sandu, directorul ANM: „Constanţa va avea cele mai mari probleme“

Ambulanţă SMURD de la Bucureşti, trimisă la Constanţa pentru întăriri

Şcolile sunt închise şi joi, 30 ianuarie

ENEL a trimis SMS-uri locuitorilor afectaţi de cod roşu: „Sunaţi doar în caz de avarie individuală“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite