Ambulanţă SMURD de la Bucureşti, trimisă la Constanţa pentru întăriri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constanţa a primit întăriri de la Bucureşti în ceea ce priveşte echipamentul de intervenţie medicală în caz de urgenţă.

O autospecială SMURD de transport pentru mai multe victime a fost distribuită judeţului Constanţa pentru perioada următoare. Autosanitara provine de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii“ al Municipiului Bucureşti. Repartizarea acesteia s-a făcut din ordinul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

„Autospeciala a ajuns seara trecută în zona de competenţă a ISU Constanţa şi până la acestă oră nu i-a fost atribuită vreo misiune de salvare“, au anunţat autorităţile locale.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare de cod roşu pentru judeţele din sud-estul ţării, printre care se numără Constanţa şi Tulcea.

ANM a anunţat că la ora 15, judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea intră în cod roşu. Avertizarea durează până la ora 22.

Se vor semnala: intensificări ale vântului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a hotărât suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa în ziua de joi, 30 ianuarie 2014.

Vă mai recomandăm

Alertă meteo. Dobrogea intră în cod roşu

Şcolile sunt închise şi joi, 30 ianuarie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite